Wednesday, 29 June 2011

purrrrrr...

hoh!nak menangis aq biloe haz ckp suare lagu fav aq tu mcm suare acap sarif!kelako pon ade.ade ke patut..cube la ckp mcm suare baby sebelah umah aq tu kekucing aq ke..hah ~(^_^)**hhohoo..haz ni btol ke tidak ckp suare dyer same cam penyanyi tu?plik..terkezut boboi..






hahahhahah..mungkin aq patut ckp ngan acap...of course nnti dyer bangge~heh~boleh jalanlah cari mknn ..

T-T

wuuuuuu...tadi dah jumpe dyer bnyk kali dah..(walaupon aq jumpe muke dyer jek..hoho)aq x tau perasaan ape yng ade kat hati aq skrng..geram,?,gembire?sakit hati?buntu bek!!!dah la orng ckp dyer tu playboy..heh!!








hohhohoo...mungin aq patut bom dyer supaye x jumpe dyer lagi!

Monday, 23 May 2011

saye x boleh lupekan awak..

assalamuaikum..
awak,,awak x tau pon saye sukekan awak..saye x berani tegur awak sbb awak rami peminat,,awak hebat,,.even mcm tu pon saye ttp sukekan awak...
sampai satu mase ade someone suruh saye lupekan awak,,dyer x nak saye menderita sebab harapan saye terlau tinggi..saat tu saye sedar...saye perlu lupekan awak,,x atu sampai bile..mungkin selamenyer...
kebaikan awak sukar saye lupekan sampai kini..sampai saye rase putus ase sebab doa saye x dimakblkan..
saye menderite dlam diam,,sampailah someone luahkan perasaan dyer kat saye..saye trime dyer tanpe rase cinta..mungkin sebab saye frust dengn kekecewaan ni..
satu hari,,saye sudah mula keluar dengan laki bukan muhrim,,saye sedar saye salah..tapi saye x tau nak buat macammane lagi..
dulu mase saye sukekan awak,,saye jage diri saye bebaik..
tapi lepas saye frust,saye merajuk,,merajuk dengan allah sebab doa saye x dimakbulkan..
awak,,saye nak bertaubat,,saye perlukan awak,,tapi itu mustahil..
awak doakanlah saye supaye dpt lupekan awak,,
saye cume nak awak tau yang saye syang awak selame-lamenyer...





hohohoh...ngade2 punye aq..dafi mrh kang~haha

hurmmmmmmmmmmT_______T

kacau!mase balik tadi aq ingin beno beli ice blend,,,last2 x dpt..sbbnyer ni dyer..:
    1.time nak belok pegi kedai ice blend ader plak fuad ngan najib kacau..
    2.mase nak pegi kedai semangat 9 ade ridzuan plak..
    3.nak pegi smngt 9 ade orang ramai ...waaaaa
last2 aq balik jer dngn hati yng sedey...dah lerr teringin...kacau arr korang ni...



hohohohoh...mengingin aq melayan orang yng meramai tu!balik umah sudah~

Sunday, 22 May 2011

iiiiiii,,,ya allah,,sakitnyer hati aq!woi pompuan ,,apesal kau tetibe nak mrh aq haa?!aq ckp kemaruk tu kat asyraf!bukan kat kau..dah tu aq tau larr muke kau tu lawa,bleh plak ckp muke aq mcm orng gilerz?
?wei,,allah,,jadikan semue makhluk tu cantik,,hensem,,ape hak kau nak ckp muke aq mcm orng giler haa!!!kau x pyh perasan lbeh arr..astagfiruallah............. 
menagis kerane dihine orang.....wuarghhhhhh..

jahatnye kamooooooooo~

Saturday, 21 May 2011

wiwiwiwi,,,,esok dah pekse..ish,,x sabo rasenyer .eden malas nak tunggu ni..tapi yng merunsingkan aq cume ni jerk,,aq dikelilingi orng2 yng pandai!,ya allah.tengoklarr,,belakang faizah,depan fatanah,tepi blah knn nazatul,,~ish sume tu dpt no.1,2,3..seram.........wuaghhhh..nak dmm aq.

tak ku sangka tak ku duga.

malam ku tidur x lena,
teringatkan dirimu,terimbas kembali kenangan lalu,
alangkah indahnya bersamamu...


mengalir air mataku,,
menemani malam sepiku,,
ku rindu saat bersamamu,,
sukarnya untukku melupakanmu...


dahulu engkau katakan cinta,,
mengapa kini,,engkau berubah,,
manakah janji akan setia menanti..






lirik lagu ye..bukanyer ape pon  burrrr..